Hovedtræk ved online sinusbølge output UPS

2022-09-27

Strømfrekvens online UPS er en stil med højere krav til UPS-strømforsyningsdesign, som er forskellig fra almindelig UPS-strømforsyningsdesign.Den største forskel er: Fremhæv anti-interferensen og høj pålidelighed af UPS, isoler belastningen og strømforsyningen, gør udgangsdelen fri for DC-komponenter, har mere grundige filtre, renere bølgeformer, reducer muligheden for belastningsskader og harmoniske forvrængningskoefficienter, hvorved belastningernes påvirkning på nettet reduceres.

Hovedfunktionerne ved online sinusbølgeudgangs-UPS er som følger:

(1) Om netstrømmen til online-UPS'en er normal.Når lysnettet afbrydes, vil batteriet i maskinrummet levere strøm til inverteren, og strømforsyningen til belastningen vil blive forsynet af UPS-inverteren.Derfor er påvirkningen af ​​spændingsudsving og interferens i netnettet på belastningsarbejdet fundamentalt elimineret, og en ikke-interferensreguleret strømforsyning til belastningen realiseres faktisk.Dette er åbenbart ikke noget, som enhver anti-interferens AC strømforsyning kan løse.Hvis netspændingsvariationsområdet er 180~250V, er udgangsspændingsstabilitetsområdet 220V±3%, og sinusbølgen er 50Hz±1%.

(2) Bølgeformsforvrængningskoefficienten for sinusbølgeoutputtet fra online-UPS'en er den laveste, generelt mindre end 3%.

(3) Når strømforsyningen afbrydes, leverer online-UPS'en faktisk uafbrudt strømforsyning til belastningen.Så længe kabinebatteriet kan levere energi til UPS-inverteren, kan online-UPS'en levere strøm til belastningen fra inverteren uanset strømafbrydelser.Derfor vil der ikke ske nogen konverteringshandling i online-UPS'en fra strømforsyningen til strømafbrydelsen, og omdannelsestiden for belastningsforsyningen er nul.

(4) Sammenlignet med standby-UPS'en har online-UPS'en gode udgangsspændingstransientkarakteristika.Normalt er 100 % belastningsbelastning eller 100 % belastningsreduktion, udgangsspændingsændringsområdet er omkring 1 %, og varigheden af ​​denne ændring er normalt 1~3 cyklusser.

(5) Online UPS bruger generelt PWM-teknologi over 20 kHz med lav støj, omkring 50 dB.

(6) Styrekredsløbet i online-UPS'en bruger inputtransformatorer, udgangstransformere, fotokoblere osv. til at adskille "stærkstrøm"-drivdelen fra den "svage strøm"-styrekredsløbsdel ud fra et elektrisk perspektiv, hvilket i høj grad forbedrerkredsløbets pålidelighed.Fejlraten for en sådan UPS er generelt meget lav.